Een familiebedrijf met ervaring.

Over 1
Project 139 Gang 2

Rosseeuw NV

Als groeiend familiebedrijf in meubelmakerij en interieurbouw zijn we sinds 1953 gespecialiseerd in het leveren van maatwerktoepassingen. Zo maken we interieur en maatwerkmeubilair voor particuliere klanten en leveren we kantoorinrichtingen voor het bedrijfsleven. We werken steeds nauwkeurig en zorgen voor een uitstekende afwerking, met respect voor de levertijd. Omdat elke opdracht uniek is, streven we altijd naar kwaliteit en degelijkheid voor elke klant.

Deur 13 Jpg
Floor

Inrichting op maat

Bij het realiseren van uw project, is de combinatie van functionaliteit en mooie vormgeving voor ons de basis om verfijnd maatwerk te leveren.

Elk project wordt daarom bij ons ter plaatse uitgetekend en voorbereid. Dit zowel voor uw keuken, uw badkamer, bureau, poolhouse, dressing, los meubilair alsook voor volledige interieurprojecten.

Eigen productie en plaatsing

In ons eigen atelier brengen wij uw ontwerp tot leven dankzij de deskundigheid van onze trouwe en enthousiaste meubelmakers en schrijwerkers. Met de nodige zorg en toewijding wordt het gerealiseerde werk vervolgens in uw interieur geïntegreerd door ons eigen plaatsingsteam.

Het spreekt voor zich dat dit alles enkel mogelijk is als persoonlijk contact en het bieden van snelle service hoge prioriteit hebben.

Keuken 30
Project 344 Interieur Maatwerk
Window